Csatlakozz Törzsvásárlói Klubunkhoz, szerezz  500 Ft kedvezményt az első vásárlásodból, és további kedvezményeket egész évben! 

Rólunk

A Valach Sütemény Manufaktúra egy családi vállalkozás, ahol naphosszat süteményeket készítünk, hogy ezzel levegyük a terhet a válladról, legyen szó akár családi összejövetelről, esküvőről, akár céges rendezvényről. Célunk, hogy aprólékos munkánkkal olyan finom süteményeket készítsünk és szállítsunk az asztalodra, amelyben mindenki örömét leli a fiataltól az idősig. Hisszük, hogy a jó minőségű alapanyagokból, a gondos kezek munkájának eredményeként olyan házias sütemények kerülnek ki manufaktúránkból, mintha azt a nagyi készítette volna.

Cukrászok vagyunk, de mégsem… Professzionális eszközökkel dolgozunk, jól felszerelt műhelyünkben de… Nem a tömeg cukrászdai süteményeket készítjük nagyüzemi körülmények között, mintegy tömegcikk. Hanem leporoltuk a nagyi receptjeit, és elkészítettük mindegyiket egytől egyig. Úgy készítjük, mintha saját családi összejövetelünkre készítenénk: kiváló minőségű alapanyagokból, hatalmas gondoskodással, lelkesedéssel.

Specialitásunk az édes és sós apró, valamint klasszikus sütemények. Ezeket készítjük egész évben, megállás nélkül, fáradhatatlanul. Ebben vagyunk a legjobbak.

Számokban rólunk:

4800 +
Elégedett mosoly
+
Kiszállított sütemény
+
Különböző finomság
Shopping Cart